Rotterdam en autoverhuur

Zoals vele steden in Nederland kun je ook in Rotterdam makkelijk auto's huren. Er zijn zowel auto's te huren op de luchthaven als in de binnenstad. Rotterdam is geen ingewikkelde stad om te rijden. Alles staat goed aangegeven en er is een ring om de stad waardoor er makkelijk aan de andere kant te komen is.

De luchthaven ligt op 25 min buiten stad en is genaamd Rotterdam The Hague Airport.

Rotterdam

Vroeger was Rotterdam de grootste haven ter wereld. Dit is al even niet meer zo, maar Rotterdam blijft een grote havenstad en is nog steeds de grootste haven Europa.

Het is na Amsterdam de grootste stad van Nederland met ruim 600.000 inwoners en ligt in de provincie Zuid Holland. Rotterdam wordt nog steeds de Maasstad genoemd, terwijl de Maas al lang niet meer door de stad stroomt, maar wordt afgevoerd door het Haringvliet. Rond Rotterdam liggen andere grote steden als Zoetermeer, Ridderkerk en Delft.

Autoverhuur

Er worden zowel auto's verhuurt in de binnenstad als op de luchthaven. Deze luchthaven heet nu Rotterdam The Hague Airport, maar vroeger was de luchthaven genaamd Zestienhoven. Verhuurders bevinden zich in de aankomsthal van de luchthaven en gerenommeerde verhuurders als Europcar en Hertz. In de binnenstad zijn er verhuur locaties op de Bredestraat 19, Walenburghof 17, Weena 699 en in Rotterdam Zuid op de Tandwielstraat 2. Een bekende verhuurder is onder andere Budget Rent a car. Zorg bij het ophalen voor een creditcard en geldig rijbewijs. Kijk goed of de wagen geen schade heeft.

Ook voor het huren van een camper kunt u bij ons terecht, kijk eens op www.camperverhuurwereldwijd.nl

AutohuurWereldwijd AutoverhuurRotterdam.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid